Пропозиції щодо переобладнання машини управління 1В110 новітніми засобами зв’язку на фондах військових частин - Б.В. Литвинюк; Є.О. Шпачинський; А.О. Воробйов (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил)
Предметом вивчення в статті є тактико-технічні характеристики та спроможності засобів зв’язку машини управління 1В110. Метою є надання пропозицій щодо переобладнання машини управління 1В110 новітніми засобами зв’язку на фондах військових частин. Запропонований варіант на сьогодні надасть змогу забезпечити виконання завдань за призначенням 1В110 до моменту її модернізації на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Наведений варіант переобладнання машини управління 1В110 новітніми засобами зв’язку дозволить ефективно виконувати завдання щодо управління підрозділами артилерії.