Ressenya a Enric Pujol (ed.) & Òscar Jané (est.), Antologia de memòries i dietaris personals catalans sobre la Guerra de Successió, Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, 2014, 286 pp. ISBN: 978-84-9965-221-4 - Adrià Cases Ibáñez (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
Review to Enric Pujol (ed.) & Òscar Jané (est.), Antologia de memòries i dietaris personals catalans sobre la Guerra de Successió, Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, 2014, 286 pp. ISBN: 978-84-9965-221-4