АНАЛІЗ РЕКОМЕНДАЦІЙ МСЕ-Т, ЩО НОРМУЮТЬ ЯКІСТЬ ЦИФРОВИХ ТРАКТІВ ЗВ’ЯЗКУ, І ОЦІНКА МОЖЛИВОСТІ ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ ПРИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ МЕРЕЖ ЗВ’ЯЗКУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Mykola O. Masesov; Oleksii V. Stanovych; Leonid O. Bondarenko; Irina R. Malceva (Sučasnì Informacìjnì Tehnologìï u Sferì Bezpeki ta Oboroni)
У статті автори спробували систематизувати зміни в рекомендаціях МСЕ-Т, що відносяться до нормування якості передачі інформації в цифрових трактах з постійною швидкістю передачі.