MU’TEZILÎ MIZÂBÎLER* - Çev: Adem Arıkan (İslami İlimler Dergisi)
İbrahim Bahhâz, “el-Mîzâbiyyûn el-Mu’tezile (Kırâecedîde li-nusûsin kadîme)”, el-Hayât, sayı: 1, 1418/1998, s. 124-133. http://www.tourath.org/ar/content/blogcategory/16/29/12/12/      Tercümeyevefat tarihleri ve bazı ek bilgiler [ ] içerisinden çeviren tarafından ilaveedilmiştir.