СПОСТЕРЕЖЕННЯ АБСЦЕСУ ЛІВОЇ ЧАСТКИ ПЕЧІНКИ, ЦИСТО-ДІАФРАГМАЛЬНО-ПЕРИКАРДІАЛЬНОЇ НОРИЦІ З ГНІЙНИМ ПЕРИКАРДИТОМ ТА ТАМПОНАДОЮ ПЕРИКАРДА ЯК УСКЛАДНЕННЯ ГОСТРОГО ДЕСТРУКТИВНОГО ГАНГРЕНОЗНО-ПЕРФОРАТИВНОГО ХОЛЕЦИСТИТУ - M. S. Zagriichuk; O. I. Lytvyn; S. M. Furkalo; Y. V. Romaniv; A. I. Hutsuliak; A. V. Kolesnyk; M. V. Riznyk; T. O. Kapulovska (Клінічна хірургія)
СПОСТЕРЕЖЕННЯ АБСЦЕСУ ЛІВОЇ ЧАСТКИ ПЕЧІНКИ, ЦИСТО-ДІАФРАГМАЛЬНО-ПЕРИКАРДІАЛЬНОЇ НОРИЦІ З ГНІЙНИМ ПЕРИКАРДИТОМ ТА ТАМПОНАДОЮ ПЕРИКАРДА ЯК УСКЛАДНЕННЯ ГОСТРОГО ДЕСТРУКТИВНОГО ГАНГРЕНОЗНО-ПЕРФОРАТИВНОГО ХОЛЕЦИСТИТУ