Особливості системного та локального імунітету в пацієнток із рецидивним вульвовагінальним кандидозом - A.A. Sukhanova; N.Y. Ratushniak (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - вивчити стан загального і локального імунітету в жінок із рецидивним вульвовагінальним кандидозом (РВВК); визначити роль імунітету в патогенезі та в прогнозі рецидиву захворювання.