Gunvor (86) fikk kraften tilbake - Bjørn Kvaal (Tidsskrift for Omsorgsforskning)
Er det mulig å kåre landets beste kommune innen eldreomsorg? Still spørsmålet til Gunvor Opdal. Hun fikk livsgleden tilbake da hun fikk plass på sykehjemmet i Overhalla.