Voorwoord - S. D. Snyman (Acta Theologica)
Uit teks: Dat prof Hermie van Zyl by sy aftrede met ’n huldigingsbundel vereer sou word is ’n vanselfsprekendheid. Hy het immers oor ’n periode van meer as dertig jaar ’n diens aan die wetenskap in die algemeen en die Nuwe Testamentiese wetenskap in die besonder gelewer.