TAHSİN YÜCEL'İN 'YALAN' VE GUSTAVE FLAUBERT'İN 'BOUVARD İLE PECUCHET' ADLI ROMANLARINDA ENTELEKTÜEL SÖYLEM VE ENTELEKTÜEL'İN SORUNSALLAŞTIRILMASI - Ahmet GÖGERCİN (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
...