Мікробіологічні аспекти ранової інфекції в породілей під час воєнних дій - A.B. Рrуlutska; L.I. Martynova; О.L. Kisilenko; D.О. Govsіeіev (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - на підставі вивчення мікробіологічних факторів розвитку ранової інфекції в породілей в умовах війни розробити ефективніший  метод лікування гнійних ран в акушерській практиці.