ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В КОНТЕКСТІ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ І СТАНОВЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ЕКОНОМІКИ - L.A. Kolosova (Економіка та право)
Розглянуто питання щодо функцій державного регулювання корпоративної діяльності через систему національних інституцій, а також із застосуванням міжнародних регуляторів сучасного інституційного розвитку, які породжуються реаліями сучасних процесів інтернаціоналізації і становлення інформаційної економіки, вимогами глобального конкурентного середовища. Проведено критичний огляд наявних теоретичних підходів, розробок вчених і спеціалістів за даною проблемою.