Окремі питання організації роботи за сумісництвом в період воєнного стану - U. M. Oliinyk (Аналітично-порівняльне правознавство)
В статті проведено аналіз сутності організації трудових відносин на умовах сумісництва в період воєнного стану. Звертається увага на те, що саме воно є додатковою гарантією реалізації особою належного їй права на працю. З часів повномасштабного вторгнення російської держави, робота на умовах сумісництва набула особливого поширення, оскільки дає можливість не лише забезпечити подальший розвиток діяльності багатьох галузей, але й отримувати додатковий заробіток працівникам та реалізовувати трудові функції, що відповідають їхнім професійним навичкам.