TRAJİK DENEYİM, HEİDEGGER VE ÇAĞIMIZ İÇİN AĞIT - Ertuğrul Rufayi Turan (Felsefe Dünyası)
Bu makale, Heidegger'in trajik varlık deneyimi yorumunun yardımıyla çağımızın altını çizen Ontolojik mükemmeliyetçiliği eleştirmeye çalışmaktadır. Şeylere sığ yaklaşımlarımıza mütevazı bir uyarı olarak, çağın tehlikelerine karşı acilen trajik varoluş deneyimine geri dönmemizi öneriyorum.