A kábítószer-előállító laborok veszélyei – esetleírás - Péter Varga (Belügyi Szemle)
A szerző egy konkrét esetet követően áttekintést ad arról, hogy milyen kihívásokat jelent a magyarországi bűnüldözés számára az új kábítószer-előállító laboratóriumok megjelenése.