Erasmus Personel Öğretim Hareketliliği - Hamid Derviş (Türk Kütüphaneciliği)
Bu "editöre mektup", Polonya'daki Lodz Üniversitesi Filoloji Fakültesi'nin Bilişim ve Bibliyoloji bölümünde 16-19 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşen Erasmus Personel Öğretim Hareketliliğini anlatmaktadır. Dersler, yazarın hakemli dergilerde yayınlanan önceki çalışmalarından ve bilimsel makalelerinden alınmıştır.