Karakaş Erkek Kuzularında Serum Testosteron Konsantrasyonları ile Testis Özellikleri Arasındaki İlişkiler - Turgut Aygün; Orhan Karaca (Journal of Agricultural Sciences)
Bu araşt ı rma, entansif koşullarda yetiştirilen 22 Karakaş Akkaraman ı rk ı n ı n bir varyetesi erkek kuzular ı nda serum testosteron konsantrasyonlar ı ile testis özellikleri aras ı ndaki ili şkileri belirlemek amac ı yla yap ı lm ışt ı r. Karakaş erkek kuzular ı n ı n serum testosteron konsantrasyonlar ı ve testis özellikleri 90, 120, 150 ve 180 günlük yaşlarda ölçülmüştür. 90, 120, 150 ve 180 günlük ya ştaki erkek kuzular ı n serum testosteron konsantrasyonlar ı aras ı nda önemli farkl ı l ı klar bulunmuştur P