A MAN UNDER THE PRECIPICE OF INDUSTRIAL AND INFORMATION EXISTENCE ЧЕЛОВЕК НАД БЕЗДНОЙ ИНДУСТРИАЛЬНО-ИНФОРМАЦИОННОГО ОБЩЕСТВА ЛЮДИНА НАД ПРІРВОЮ ІНДУСТРІАЛЬНО-ІНФОРМАЦІЙНОГО БУТТЯ - N. Ye. Yatsuk (Antropologìčnì Vimìri Fìlosofsʹkih Doslìdžen')
The author contemplates post-modern concepts of contemporary anthropological processes and makes a conclusion about the vitality of building an anthropological model with the key concept of way-out. Автор размышляет над постмодернистскими концепциями современных антропологических процессов и приходит к выводу о необходимости создания антропологической модели с ключевым понятием выхода. Автор розмірковує над постмодерністськими концепціями сучасних антропологічних процесів і приходить до висновку про необхідність створення антропологічної моделі з ключовим поняттям виходу.