Оцінка методів планування результатів діяльності промислового підприємства - Ольга Валеріївна Побережець (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління)
У статті розглянуті методи та моделі планування результатів діяльності промислових підприємств у сучасних умовах, розглянуто особливості та сутність бюджетного управління результатами діяльності підприємства, сформовано концепцію інтегрального поєднання бюджетного управління та ключових показників ефективності.