IZMEĐU KRALJEVICE I RABA – O MAJSTORU ILIJI I NEPOZNATOJ KVARNERSKOJ RADIONICI IZ DRUGE POLOVICE 15. STOLJEĆA - Natalia Beg (Senjski Zbornik)
U ovom radu autorica obrađuje kamene grbove koji su sekundarno ugrađeni u ziđe vile Antoinetta u gradu Rabu te za sada poznate radove majstora Marka i Ilije. O majstorima Iliji i Marku donose se dostupne informacije te se navode njihovi poznati angažmani. Također je iznesena teza o postojanju dosad nepoznate kvarnerske radionice.