ÖĞRETİMİN DENETİMİNDE YENİBAKIŞAÇISI: “SÜREKLİ GELİŞTİRME” TEMELİNE DAYALI ÖĞRETİMİN DENETİMİ - Ali Rıza Erdem (Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi)
Öğretimin denetimi, derslerle ilgili hazırlıkların, uygulamaların, değerlendirmelerin ve ders dışıetkenlerin denetimidir. Öğretimin denetimi,öğretimde etkinliğin ve verimliliğin sağlanmasıaçısından çok önemlidir. Bu çalışmada alandaki yazından da yararlanarak yeni bir bakışaçısıolarak “Sürekli geliştirme” temeline dayalıöğretimin denetimi geliştirilmeye çalışılmıştır.