Ризики та небезпеки мережі Інтернет: до проблеми інформаційної захищеності дітей - Larysa Danyl’chuk (Педагогічний дискурс)
У статті розглядається загальна характеристика мережі Інтернет. Визначаються основні ризики та небезпеки, які існують у мережі. Виділяться поради та правила Інтернет-безпеки та Інтернет-етики для дітей.