Теоретико-правові аспекти запровадження нових механізмів забезпечення житлом військовослужбовців, членів їх сімей: спеціальна накопичувальна програма, лізинг, іпотека - O.O. Karpova (Аналітично-порівняльне правознавство)
Одним із важливих елементів національної безпеки та оборони країни є військовослужбовці. Соціальний, правовий захист та матеріальне забезпечення, сприятливі умови для реалізації їх конституційних прав є пріоритетними завданнями для держави.