ڕۆڵی پڕۆژه‌ی ڕاهێنانی وه‌زاره‌تی په‌روه‌رده‌‌ له‌ ده‌ستخستنی كارامه‌ییه‌ بنچینه‌ییه‌كانی وانه‌وتنه‌وه‌ لای مامۆستایانی قۆناغی بنه‌ڕه‌تی - Aram Issa Mirza; Rahbar Masood Abdulkhaleq; Azeez Saeed Azeez (Zanco Journal of Humanity Sciences)
پوخت