El món de la postveritat - Bernat Francesch Itxart (Tiempo Devorado)
Ressenya com a treball de final de curs (2024-2025) de l'assignatura de màster Europa oriental i Euràsia (Intel·ligència, expansió i control, 1798-2025) del Departament d'Història Moderna i Contemporània, UAB