Czy gospodarstwa rolne zainteresowane są maksymalizacją dochodów, czy swoich aktywów? Recenzja książki Aleksandra Grzelaka, Dochody a aktywa w gospodarstwach rolnych w Polsce na tle krajów Unii Europejskiej - Stanisław Kowalczyk (Wieś i Rolnictwo)
A. Grzelak, Dochody a aktywa w gospodarstwach rolnych w Polsce na tle krajów Unii Europejskiej, Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań 2022, ss. 252. https://doi.org/10.18559/978-83-8211-087-6.