Aspectes pràctics de les professions en l'àmbit de la fiscalitat - Ana Maria Delgado (IDP)
El 10 d'octubre de 2014, els estudis de Dret i Ciència Política de la UOC, en el marc del màster universitari de Fiscalitat, van organitzar la «VI Jornada sobre Problemes Actuals de Fiscalitat. Aspectes Pràctics de les Professions en l'àmbit de la fiscalitat». La direcció va ser a càrrec d'Ana María Delgado García, catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat Oberta de Catalunya, i de Rafael Oliver Coll, consultor de Dret financer i tributari de la UOC.