Uniós polgár-e Sólyom László? Magyarország kontra Szlovákia - Petra Bárd (Belügyi Szemle)
A szerző részletes áttekintést nyújt az Európai Unió Bíróságának 2012. októberi döntéséről, amelyben a Bíróság kimondta, hogy Szlovákia az uniós joggal összhangban járt el, amikor megtiltotta a magyar köztársasági elnök belépését Szlovákia területére.