I Sympozjum Historyków Państwa i Prawa Polskiego w Krakowie (16 stycznia 2012) - Izabela Lewandowska-Malec; Krzysztof Fokt (Czasopismo Prawno-Historyczne)
I Sympozjum Historyków Państwa i Prawa Polskiego w Krakowie (16 stycznia 2012)