Використання комп’ютерної технології дизайну вітражів в проектуванні флорентійської мозаїки - A. Petrushevskiy (теорія та практика дизайну)
З’ясоване  технології «Флоренської мозаїки». Визначені основні можливості та переваги використання комп’ютерної  полотен при проектуванні флорентійської мозаїки та створенні її візуалізації.