Особливості формування екодизайну в офісних приміщеннях - L. Gnatiuk; A. Bakurova (теорія та практика дизайну)
У статті проаналірзірован екологічний підхід в дизайні, в завдання якого входять охорона і відновлення навколишнього природного середовища і створення комфортного середовища на різних рівнях Розглянуто зв'язок фізичного і психічного здоров'я людини з тим, як він сприймає навколишній простір.В результаті дослідження визначено основні тенденції використання екодизайну в сучасних офісах.