Дефінітивно-смислова генеза супроводу естетичного виховання особистості - Роман Яцишин (Педагогічний дискурс)
У статті проаналізовано відмінні ознаки у визначеннях змісту естетичного виховання, його сутності й спрямованості впродовж другої половини ХХ століття.