Пітер Гаррісон, Джон Мілбенк, Після науки і релігії: нові погляди з філософії і теології - Orysya Bila (Богословські роздуми: Східноєвропейський журнал богословʼя)
Рецензія на After Science and Religion: Fresh Perspectives from Philosophy and Theology (ред. Peter Harrison, John Milbank, Cambridge University Press, 2022).